MEDİKAL MALZEME SÖZLEŞMESİ YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

SGK ile TEB arasında imzalanan "TEB üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol"ün eki olan "Eczanelerden Medikal Malzemeler Teminine İlişkin Sözleşmeler" SGK Bahçelievler Müdürlüğümüzce imzalanarak tarafımıza, fatura kesiminde sistemin fatura kesimine izin vereceği eczacıya/eczaneye özel şifresi ile birlikte, teslim edilmiştir.

04/08/2017 CUMA gününden itibaren Medikal Malzemelere ilişkin sözleşme nüshalarının ve Kuruma fatura kesiminde kullanılacak olan şifrelerin verilmesine başlanacaktır. Sözleşme 3 nüsha olup; kesilecek ilk fatura ile birlikte Kuruma gönderilecek olan nüshası siyah renkli kutu içerisine eklenecektir. Teslim edilecek şifre olmadan sistem fatura kesimine izin vermemektedir.

Şifreler kişiye (eczacıya) özel olduğu için şifre almaya eczacımızın bizzat kendisinin gelmesi gerekmektedir. Sözleşme ve şifre teslimi sırasında kurum tarafından verilen listeye kaşe-imza gerekeceğinden beraberinde ECZANE KAŞESİ ile gelinmesi önemlidir.

Şifrelerin odamızdan temin edilmesi için son gün10 Ağustos 2017’dir. Bu tarihe kadar teslim alınmayan şifreler Kurum tarafından geri alınacaktır.

Medikal Malzemelere ilişkin reçete karşılamış olan meslektaşlarımızın faturalarını kesebilmeleri için şifrelerini almaları zorunlu olup; kesmiş oldukları faturaları takip eden ayın ilk 15'ne kadar kadar Zübeyde Hanım Mah. Samyeli Sok. No:3 İskitler/ANKARA adresine siyah kutu içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Kutu içerisine:

1. Reçeteler
  2. Reçetelerle ilgili Rapor vb. istenilen ek belgeler
  3. Fatura ve icmal listesi(İkişer Nüsha)
  4. Kesilen ilk fatura olduğu için "İlk fatura ile kuruma teslim edilecektir" yazılı sözleşme eki

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.