Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eczacılar Birliğinden Odamıza gelen “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri tarafından istenen kayıt işlemlerinin yapılmaması" hakkındaki yazı

Bölge Eczacı Odalarımız tarafından Birliğimize yapılan bildirimler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri tarafından Odalara gönderilen yazılar ile, bölgelerinde faaliyet gösteren veteriner tıbbi ürün toptan ve perakende satışı yapan ve yapacak eczanelerin, en geç 27.12.2017 tarihine kadar, Bakanlığın hazırladığı sisteme kayıt yapılmasının istendiği şeklindedir.
Meslektaşlarımızın ne şekilde işlem yapmasının uygun olacağı, Birliğimizce, yetkililer ile yapılacak görüşme sonrasında değerlendirilecektir.

Bu itibarla, Birliğimiz tarafından yapılacak yeni bir duyuruya kadar, herhangi bir kayıt işlemi yapılmaması gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kayıt işlemleri hakkındaki yazı