HAVA KUVVETLERİ,KARA KUVVETLERİ ve 16.ZIRHLI PİYADE KOMUTANLIĞI 2019 YILI TEMMUZ ve ARALIK DÖNEMİNDE RECETE KARŞILAMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIIZN DİKKATİNE

Hava Kuvvetleri 8'inci Ana Jet Komutanlığı, T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'inci Kolordu Komutanlığı Karargah Destek Grup Komutanlığı Karargah Bölüğü Birinci Basamak Muayene Merkezi erbaş/erlere ait reçeteler ve 16'ıncı Zırhlı Mekanizma Piyade Tugay Komutanlığı'na ait karşılamak isteyen eczacılarınimzalamak üzere eczane kaşeleri ile birlikte 4 Temmuz 2019Perşembe günüsaat 17:00 'ye kadar eczacı odamıza ekte bulunan sözleşme metnini teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihte katılmayan/katılamayan eczacıların sonradan sıraya dahil edilmeyeceği önemle duyurulur.

KARA KUVVET KOMUTANLIĞI 7. KOLORDULİMİT :1000 TL'dir.

16'INCI MEKANİZMA PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI LİMİT :3000 TL'dir.

HAVA KUVVET KOMUTANLIĞI SÖZLEŞME METNİ

16'INCI ZIRHLI SÖZLEŞME METNİ