YARDIMCI ECZACILIK 2019 YILI ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ve YERLEŞTİRME TAKVİMİ /YAPILACAK İŞLEMLER HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere 27.12.2018 tarihi itibari ile yürürlüğe giren “Yardımcı Eczacı Çalışması ve Yerleştirilmesine Dair Usul ve Esaslar” gereğince yardımcı eczacı yerleştirme işlemleri 2019 yılı itibari ile başlamıştır.

Birinci ve ikinci yerleştirmelerin tamamlandığı süreçte, üçüncü yerleştirme takvimi de 3 Temmuz 2019 tarihinde açıklanmıştır.

Türk Eczacıları Birliği(TEB) tarafından Odamıza gönderilen bilgilendirme yazısına göre, yardımcı eczacılık yerleştirme takvimi ve detayları aşağıdaki şekildedir:

• 8-19 Temmuz 2019 – Bölge Eczacı Odalarına ön kayıt başvurusu yapılması ve ön kayıt sonrası başvuru sahiplerine tercih ekranı için kullanıcı adı ve şifresinin imza karşılığı verilmesi
  • 22-25 Temmuz 2019 - TEB tarafından açılacak ekran aracılığı ile adayların il tercih başvurusunu gerçekleştirmesi
  • 26 Temmuz 2019 – Yapılan başvurular doğrultusunda yerleştirmenin gerçekleştirilmesi ve sonuçların duyurulması

Başvuru süreci ve yardımcı eczacı çalıştırma zorunluluğu ile ilgili detaylar Odamız web sayfasında yayımlanacaktır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

YARDIMCI ECZACILIK 2019 YILI 3'ÜNCÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ